tirsdag den 29. marts 2011

Kylling i paprika sovs

Tirsdag aften! Endnu en hård dag i praktikken, dog med overskud til at lave aftensmad trods alt.

Kylling i paprikasovs
Du skal bruge:
- En rød peberfrugt
- 200 gr. Champignon
- 2 Store kyllingfileter
- En milda cremefine
- Heinz tomatketchup
- Ris
- Paprika
- Salt
- Peber

Kog risene efter pakkens anvisning.
Skær kyllingen i stykker, og steg på panden sammen med champignon og peberfrugt (også skåret i stykker og skiver).
Tilføj cremefine, ketchup, 2 tsk. Paprika, salt og peber.
Og velbekommen!
Jeg giver retten 6 ud af 6 stjerner. Mums den er god :) - Sund, nem og billig at lave.

.. Sofie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Populære indlæg

Sidevisninger i alt