I aften blev det til en omgang fyldte kyllingfileter. Vi spiste rigtig tidligt, for vi var begge vildt sultne allerede kl.17, så der påbegyndte jeg så småt at lave aftensmad.
Til 2 personer skal du bruge:
2 Store kyllingfilet
Bacon i tern
Salt
Peber
Buko pikant smøreost
Tænd ovnen på 200 grader. Skær kyllingfiletterne lidt op, så du kan smøre smøreost og putte bacon tern i. Spar ikke på fyldet! :-) Put salt og peber ovenpå.
(Her ses kun bacon i den ene, da den anden ikke er færdig lavet da billedet tages.)
Put det i ovnen og giv det ca. 20 min. (Til kyllingen ser færdig ud)
Tilbehør:
Pasta quick cabonara og bacon i tern ristet på panden. Meget uopfindsomt, men det smagte rigtig godt sammen :)
Det er svært at tage et billede hvor retten ser særlig lækker ud, men godt det smager det altså :-)
Sofie ..
Det her er en blog om mit liv, og alt hvad der rør sig i det. Dog med særligt fokus på mad, som indebærer alt fra hjemmebag til aftensmad til morgenmad.. Tja, faktisk alt der kan spises ;)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Avocado med rejesalat, mums
Avocado med rejesalat.. Du skal bruge: 1 a vocado 2 håndfulde r ejer 2 tsk m ayonnaise 2 tsk c reme fraiche 1 pift c i...
-
Skinkesnitzler i paprikafad med cremefine, løg, karry ketchup og champignon. Serveres med ris Her ses retten efter en tur i ovnen. ...
-
I december sidste år lavede jeg min egen lille blog julekalender. Den omhandlede julens mad, kager, småkager, konfekt og alt muligt andet. ...
-
Avocado med hvidløg, rejer, hjemmelavet dressing og hjemmebagt flutes Denne her ret er en af mine livretter. Min mor har ofte serveret den...
-
Tapas bestående af dadler med bacon, oksekødsboller i tomatsauce, ovn kartofler i paprika og timian, hjemmerørt chilimayonnaise, hjemmebagt ...
-
Jeg må endnu en gang dele denne fantastiske opskrift med jer. Jeg har skrevet opskriften i et af mine aller første indlæg her på bloggen, do...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar