onsdag den 9. marts 2011

Fyldt kyllingfilet

I aften blev det til en omgang fyldte kyllingfileter. Vi spiste rigtig tidligt, for vi var begge vildt sultne allerede kl.17, så der påbegyndte jeg så småt at lave aftensmad.

Til 2 personer skal du bruge:
2 Store kyllingfilet
Bacon i tern
Salt
Peber
Buko pikant smøreost
Tænd ovnen på 200 grader. Skær kyllingfiletterne lidt op, så du kan smøre smøreost og putte bacon tern i. Spar ikke på fyldet! :-) Put salt og peber ovenpå.
(Her ses kun bacon i den ene, da den anden ikke er færdig lavet da billedet tages.)

Put det i ovnen og giv det ca. 20 min. (Til kyllingen ser færdig ud)

Tilbehør:
Pasta quick cabonara og bacon i tern ristet på panden. Meget uopfindsomt, men det smagte rigtig godt sammen :)
Det er svært at tage et billede hvor retten ser særlig lækker ud, men godt det smager det altså :-)

Sofie ..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Populære indlæg

Sidevisninger i alt