Igår besluttede jeg mig for endelig at forsøge mig med tortillia lasagne.
Jeg har længe søgt efter forskellige opskrifter, og til sidst tog jeg en blanding af flere opskrifter og tilføjede lidt selv.
Ingredienser:
- 6 Tortillia pandekager
- En squash i tern
- En gul peberfrugt
- En rød peberfrugt
- 2 Fed presset hvidløg
- Et hakket rødløg
- 350 Gr. Hakket oksekød
- Mornay sovs
- En dåse salsa sovs (medium styrke)
- Salt
- Peber
Tænd ovnen på 200 C. Varmluftovn.
Steg oksekød, hvidløg og løg på panden. Tilføj grøntsagerne.
Lig 2 tortilliaer i bunden af fadet, smør med salsa og mornaysovs.
Tilføj kødblandingen, og lig to nye tortilliaer ovenpå, og fortsæt med samme fremgangsmåde hvor du til sidst putter salsa og mornaysovs oven på.
Kom retten i ovnen 15 min. Med staniol, og derefter 15 min. Uden.
Jeg giver retten 5 ud af 6 stjerner.
Retten er særligt inspireret af bloggeren Newyorkerbyheart.
Madplanen ser således ud for ugen:
Mandag: Tortillia lasagne
Tirsdag: Rester
Onsdag: Chili con carne
Torsdag: Rester
Fredag: Mexicanske kylling pandekager
Lørdag: 3 Retters menu på Cafe Fokus i København
Søndag: Tortillia med oksekød, tomatsovs, majs, løg, tomat, agurk, hvidløg og avocado
Altså skal vi have tortillia rigtig mange gange i denne her uge. (Mandag, Tirsdag, Fredag, Søndag).
Jeg håber at Mikkel overlever.
Jeg elsker tortillia og det samme plejer han heldigvis også at gøre!
.. Sofie
Det er en rigtig sjov variant til alm. lasagne.. Og jeg synes den er mere "let" i det, end alm. lasagne..
SvarSlet:-)
God dag..