UnikPris.dk

torsdag den 5. maj 2011

Slank, morgenmad skal der til.

Jeg har aldrig kunne forstå hvordan nogle mennesker kan undvære morgenmad. Jeg SKAL simpelthen have mad indenfor den første vågne time for at fungere :-)
Idag blev det til en gammel kending på min blog, i lidt nye forklædninger.
200 gr. Fromage fraiche, 100 gr. Hindbær, evt lidt sukker eller sødemiddel, blendes og pyntes med en håndfuld vindruer og en tsk kokosmel.
Jeg elsker farven af denne ret!! Den fungere både som morgenmad og mellemmåltid. Måske endda som dessert ;)

Sundhed og vægttab: Da jeg var omkring 14 år tog jeg 14 kg. På på blot et år. Da jeg var 15 år vejede jeg 70 kg og var bund ulykkelig.
Som 16 årig gik jeg på slankekur og tabte mig til 57 kg, men jeg tog næsten det hele på igen, og vejede 68 kg da jeg var omkring 18 år. Jeg er 168 høj så jeg havde lige præcis en normal BMI.
Jeg har siden hen tabt mig lidt, taget lidt på.. Og svinget en helt del.
Sidste sommer tabte jeg mig fra 64 kg til 60 kg, startede i fitness og pludselig sagde vægten 54 kg. Planen var at jeg ville veje 57 kg, men vægten blev ved med at falde. I december ramte jeg altså denne lave vægt, og blev forskrækket da jeg en dag så tallet 53,8.
I julen formåede jeg at tage cirka 1 kg på, og min og Mikkels rejse til Rom kostede også et lille kg.
Idag har jeg været på vægten igen og vejer 58 kg. Jeg har ret svært ved at holde en stabil vægt når jeg er stresset, men ønsker nu at smide de 4 kg igen. Jeg kunne endda overveje 5 kg bare for at have lidt at give af på årets sommerferie.
Jeg er da ærgerlig over at jeg har taget på, men jeg er nu stadig slank og ikke ked af min vægt. Jeg er stolt over at jeg "griber ind" med det samme, inden vægten stiger yderligere og bliver uoverskuelig.

Ved hjælp af min tid på studiet, har jeg fået et langt bedre forhold til mad og sundhed optager mig mere end vægttab. Jeg elsker at være sund. Den energi og det overskud det giver.
Jeg elsker naturligvis også at gå på cafe, drikke kolde øl og drinks samt en god gang bland selv slik på sofaen fredag aften. Det er især de overnævnte ting der har bidraget til de 4 kg jeg har taget på. Det har været dejligt men nu må jeg altså tage mig sammen ;)

Vægttab ønske: 5 Kg!! GO!! :)

.. Sofie

2 kommentarer:

  1. jeg har også en yo-yo vægt som dig. det er rigtig svært at holde, er dog lavere end dig, og vejer lidt mindre, men ja. samme situation. jeg synes det er frustrerende. og jeg har rigtig svært ved at skære alt det gode fra.

    SvarSlet
  2. Det har jeg også! Jeg elsker mad, også sund mad, men det kan godt begrænse en lidt.
    Jeg tror at yoyo vægten er svær at slippe af med, når først man har tabt en del kg. Efter en bytur tager jeg gerne et kg på. Det forsvinder ret hurtigt igen når jeg genoptager min sunde livsstil, men det er bare så øv! Det går simpelthen så hurtigt.

    SvarSlet

Top 10 over drømme destinationer

At rejse er at leve ... Vi drømmer ikke om at rejse, vi rejser! Dem der har læst med på min blog igennem årene, ved nok allerede at jeg re...