Det her er resultatet:
Jeg valgte at lave ris til i stedet for kartoffelmos, selvom det er lidt utraditionelt.
Først stegte jeg kødet i letta (minarine)
Jeg tilføjede et stort løg, og ca. 300 gr. Champignon, samt madlavningsfløde og tomatpure.
Så tilføjede jeg cremefraiche, og retten fik denne farve.
Opskrift:
- 350 gr. Kalv i strimler
- Ca. 40 gr. Letta eller smør
- Et løg
- Champignon
- En milda cremefine 250 ml.
- En tsk paprika
- 100 gr. Cremefraiche
- En stor dåse tomatpure
- Salt og peber
Steg kødet i halvdelen af minarinen/smøren. Tag kødet af, og steg løg og champignon i resten af minarinen/smøret.
Lig kødet tilbage i gryden, og tilsæt milda cremefine/madlavningsfløden og tomatpuren. Smag til med paprika, salt og peber.
Til sidst tilføjes fromage fraichen, og lad retten stå og simrer på lav varme i 15-25 min.
Mig og kæresten var meget enige! 6 Stjerner ud af 6! MUMS!
Madplan for ugen:
Mandag: Chili con carne
Tirsdag: Rester
Onsdag: Laksefrikadeller med kartofler og broccoli
Torsdag: Lasagne
Fredag: Rester
Lørdag: Ikke planlagt endnu, men muligvis svensk pølseret eller hotdogs
Søndag: Brunchtærte
Igen må jeg indrømme at madplanen er præget af nemhed. Eksamen nærmer sig, og jeg er simpelthen så træt for tiden. Jeg står med et stort ansvar i praktikken, og alt for mange bekymringer i privatlivet.
Jeg kæmper for at overleve, og få de sidste 5 uger overstået i praktik, så jeg kan komme videre med min uddannelse.
Lige nu har jeg lyst til at opgive, men jeg er en fighter og jeg skal nok overleve!!
.. Sofie
Ingen kommentarer:
Send en kommentar