UnikPris.dk

søndag den 29. maj 2011

Boller, kajkager og iskaffe

Morgenmad i weekenderne er et af mine absolut ynglings måltider.
I hverdagene består min morgenmad næsten altid af yoghurt eller havregryn. GABB!
Lørdag morgen derimod, er ofte præget af hygge og dejlig morgenmad.
Sidste weekend stod morgenmaden på hjemmelavet brunch (se under oversigt, morgenmad eller hjemmebag).

Denne lørdag bød på nemme hjemmelavede boller (opskrift under oversigt, morgenmad og hjemmebag).

Mens jeg puttede bollerne i ovnen, og dækkede bord hentede Mikkel kakao og kajkager hos bageren.

Og sidst men ikke mindst lavede jeg et glas iskaffe.
- Nespresso kapsel (sort, styrke 10)
- Skummetmælk i mælkeskummeren
- En spsk. Sukker
- 1,5 Spsk. Sirup

Den lovede opskrift på bøf stroganoff vil være at finde her på siden i morgen, hvor madplanen for den kommende uge også vil kunne ses :)

God søndag aften alle sammen!

.. Sofie

2 kommentarer:

  1. øhh hvordan lavede du iskaffen? isterninger?? står den indtil den bliver kold?

    Mvh
    S

    SvarSlet
  2. Normalt ville jeg tilføje isterninger (men den dag jeg lavede denne iskaffe, var jeg løbet tør). Jeg plejer sagtens at kunne drikke kaffen med det samme, da mælken er kold og dermed bliver kaffen hurtigt kølet af. Vent evt. 1-2 min. Med at drikke den :)

    SvarSlet

Den absolut bedste vin fra Californien

Jeg er ikke ekspert i vin, men jeg elsker at drikke det alligevel. Nu har jeg fundet min absolut favorit vin. Jeg kender endda "ikke vi...