torsdag den 3. februar 2011

Rom 2011

Vi rejste til Rom i søndags (d.30 Januar) og kom hjem igår efter 4 fantastiske dage.

Vi ankom til vores hotel i Rom lige inden midnat, og fandt en seddel om at hotellet var lukket kl.22. Vi havde ellers kontaktet hotellet hjemmefra og givet besked om at vi ville ankomme mellem 23 og 24.
Vi ringede og fik fat i en medarbejder som lukkede os ind kort tid efter, og viste os hen til en elevator. Netop den elevator fik vi meget morskab ud af. Den virkede kun hvis man lukkede alle dørene, som gik indad (ikke særlig praktisk) og så lignede den noget der ikke var bygget færdig.
Vi frygtede det værste da vi skulle se vores værelse, men kom ind i det hyggeligste rum og var rigtig godt tilfredse.Vi vågnede tidligt næste morgen, spiste morgenmad og tog af sted mod colosseumet. Vejret var fantastisk (14 grader i skyggen), der var ingen kø og det var en stor oplevelse.
Vi sad udenfor og spiste frokost, og brugte resten af dagen på at se Rom og rigtig nyde vores rejse.
Dagen efter tog vi til vatikanet, så museet og de tidligere pavers hvilested. Det var en rigtig spændende dag, især for en som mig der elsker historie!!
Samme aften gik vi på italiensk restaurant, drak rødvin og spiste pasta.
Vi vågnede op til vores sidste dag, spiste morgenmad, pakkede og tog mod lufthavnen hvor vores flyver tog os tilbage til København.

Det har været en dejlig tur, og jeg er ikke i tvivl om at vi nok skal vende tilbage til Rom en dag :)

Sofie ..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg skal sælge mit smukke hjem

Det er med sorg i sjælen at jeg skal sælge min lejlighed i Søborg/Buddinge! Jeg har boet her siden starten af 2013, da jeg var en...