UnikPris.dk

tirsdag den 29. november 2011

Tre forskellige retter med flæskesteg

En slags kød. Tre dejlige retter :-)

I dag blev flæskestegs resterne forvandlet til biksemad. Derudover har vi fået traditionel flæskesteg med brun sovs, kartofler, rødkål og agurkesalat, se her!
Dagen efter blev det til en flæskestegssandwich, som du kan se lige her!
Resten af kødet kom i fryseren, og blev taget op igår aftes.

Biksemaden bestod af: Kogte kartofler, flæskesteg i tern og et lille hakket løg, stegt på panden i lidt olie.

Der skal selvfølgelig spejlæg til.
Og en lille klat heinz ketchup skader bestemt heller ikke..

På den måde behøver du aldrig at smide en flæskestegs rest ud igen :-) Fantastisk!

.. Sofie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Den absolut bedste vin fra Californien

Jeg er ikke ekspert i vin, men jeg elsker at drikke det alligevel. Nu har jeg fundet min absolut favorit vin. Jeg kender endda "ikke vi...