Kan du mon gætte hvilken grød jeg tænker på ;-)
Der skal kanelsukker og smør klat på!
Nisserne spiser den altid!!
Nemlig! Det er risengrød :-)
.. Sofie
Det her er en blog om mit liv, og alt hvad der rør sig i det. Dog med særligt fokus på mad, som indebærer alt fra hjemmebag til aftensmad til morgenmad.. Tja, faktisk alt der kan spises ;)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Avocado med rejesalat, mums
Avocado med rejesalat.. Du skal bruge: 1 a vocado 2 håndfulde r ejer 2 tsk m ayonnaise 2 tsk c reme fraiche 1 pift c i...
-
Skinkesnitzler i paprikafad med cremefine, løg, karry ketchup og champignon. Serveres med ris Her ses retten efter en tur i ovnen. ...
-
I december sidste år lavede jeg min egen lille blog julekalender. Den omhandlede julens mad, kager, småkager, konfekt og alt muligt andet. ...
-
Avocado med hvidløg, rejer, hjemmelavet dressing og hjemmebagt flutes Denne her ret er en af mine livretter. Min mor har ofte serveret den...
-
Tapas bestående af dadler med bacon, oksekødsboller i tomatsauce, ovn kartofler i paprika og timian, hjemmerørt chilimayonnaise, hjemmebagt ...
-
Jeg må endnu en gang dele denne fantastiske opskrift med jer. Jeg har skrevet opskriften i et af mine aller første indlæg her på bloggen, do...
Jeg har et lidt ambivalent forhold til risengrød, da jeg fik det temmelig meget som barn.
SvarSletDog synes jeg altid hvert år, omkring denne tid, at jeg får lyst til risengrød - og der skal masser af kanel/sukker og smør på... mmmm... og når jeg så har fået det den ene gang, så går der et helt år før det sker igen ;D
Sjovt som man udvikler sære vaner... :D
- Maj :)
Ja, altid masser kanel og smør ;-)
SvarSletJeg spiser det ret ofte her i November/December, men jeg kan egentlig godt forstå dig. Jeg fik det også meget som barn, og selvom det smager godt så mætter det ikke specielt.. Og man bliver ret hurtig træt af det.