tirsdag den 22. november 2011

Dejlig nemt mad på en travl dag

Tja.. Nogen gange skal madlavningen gå stærkt! Det skulle den så idag.. Vi var først hjemme kl.17.15, og jeg var virkelig udmattet.


Retten er simpel:
Ris
Kylling filet skåret i mindre stykker
Små kylling pølser skåret i skiver
Et glas sweet and sour sauce

Risene sættes over.
Kylling steges i en gryde. Sovsen og pølserne tilføjes, og det koger under omrøring i et par minutter.
Velbekomme ;-)

Bachelor opgaven har det med at "stjæle" mit overskud, og min mad inspiration. Lige nu, er mad bare noget der skal ordnes og overstås. Jeg savner min madglæde, og min lyst til at lave god mad. Forhåbentlig vender den snart tilbage.
På lørdag skal jeg i skoven med en veninde, og hente gran og kogler til juledekorationer. Bagefter skal vi bage - Den helt store julebag.
Vi vil lave pebernødder, brændte mandler, konfekt, juletræskage, vanilje småkager (udstikkes i figurer), og sidst men ikke mindst peberkage figurer. Jeg håber ikke at vi er for overambitiøse - Jeg ville eeeelske hvis vi kan nå det hele :-).
Jeg glæder mig til at dele en masse opskrifter på hjemmebag med jer.

.. Sofie

3 kommentarer:

 1. Åh ja, det lyder velkendt - min mad inspiration er også meget lav i de perioder hvor jeg er stresset og har minus på overskud kontoen!

  - Maj :)

  SvarSlet
 2. Lyder lækkert med al den bagning og at lave dekorationer :) Glæder mig til at se opskrifterne!

  Og sådan en omgang kylling i sur/sødsovs, det ryger også på bordet når vi har travlt herhjemme, det smager jo ganske godt :)

  SvarSlet
 3. Maj: Ja, det er også typisk for mig.. Øv. Jeg håber snart det ændrer sig, for ellers bliver det 2 hårde måneder, med meget dårlig kost. Katastrofe ;)

  Trine: Det er årets hyggeligste dag - Skovtur, dekorationer, julemusik, stearinlys, hjemmebag i ovnen. Jeg elsker det :)! Og jeg håber at det bliver lækkert og velsmagende ;)
  Tak.. Nu fik jeg det meget bedre. Jeg var bange for at jeg var den eneste madblogger, der snød på den måde ;) haha. Kylling i sur sød sovs smager helt fint.. Det er ikke min livret, men jeg er helt ok tilfreds :)

  SvarSlet

Åbent hus søndag d.3 Februar

Kære bloggere :-) Kom og se min dejlige lejlighed søndag d.3 Februar kl.15.30-16. Jeg sælger min skønne lejlighed i Buddinge. Her vil du ...