onsdag den 23. november 2011

Julekaffe med vaniljesmag

Nespresso har gjort det igen! De har forsødet min tilværelse, og min julestemning :-)


Jeg har netop brygget en dejlig kop nespresso, vanilje juleedition kaffe og jeg må sige at jeg er overordentlig tilfreds.
Denne kop nyder jeg uden mælk, men med en tablet sødemiddel i, da kaffen har styrke 6 og det er lidt for stærkt for mig ;-)
Sidste år havde nespresso også vanilje på juleprogrammet. I år er den meget bedre! :-)

Nu vil jeg nyde min kaffe, og arbejde videre på mit bachelorprojekt.

.. Sofie

4 kommentarer:

 1. Uhm, lyder lækkert :) God bachelorskrivning, hvornår skal du aflevere?

  Hvilken kaffemaskine har du hvor kapslerne passer til, og må jeg spørge hvad du har givet for den - overvejer lidt om sådan en skal på ønskeseddelen til jul nemlig? :)

  SvarSlet
 2. Mange tak :-)
  Jeg skal aflevere d.3 Januar, men har dog forhåbninger om at aflevere den inden jul, så jeg kan holde bare lidt juleferie :)

  Du kan se den på linket her: http://www.elgiganten.dk/search?WFSimpleSearch_NameOrID=Nespresso+D120+Citiz+%26+Milk+Espressomaskine

  Jeg har den hvide maskine, og jeg gav 1600 kr. For den i El giganten for et år siden. Der findes rigtig mange modeller, og nogle der er billigere og dyrere. Jeg ville dog gerne betale et par hundrede kroner ekstra for at mælkeskummeren sad på maskinen.

  Det er også vildt lækkert ;) og jeg kan klart anbefale dig at ønske dig en. Mine veninder eeeelsker mig for den, for så slipper vi for at gå på cafe hele tiden ;)
  Dog koster kapslerne en del - Cirka 3 kroner for en kop kaffe. Det lyder måske ikke af meget, men hvis man drikker 3 kopper om dagen, eller får mange gæster - Ja, så løber det hurtigt op :)

  SvarSlet
 3. Tak for link og det hele! Lyder lidt små dyrt med de kapsler, ift. hvor meget kaffe jeg drikker ;) Men må lige se om det er noget for mig..

  Kan godt forstå du gerne vil aflevere inden jul, sådan ville jeg nok også helst gøre :)

  SvarSlet
 4. Det bliver nemlig hurtigt dyrt.. Jeg har altid noget instant kaffe i skabet, så jeg ikke kommer til at drikke 5 kopper nespresso om dagen :)

  Jeg er (som du nok har opdaget) meget glad for julen :) I år er min aller sidste sikrede jul, for nu bliver jeg uddannet og skal højst sandsynligt arbejde hver anden juleaften. Jeg vil rigtig gerne nå at holde fri i juledagene med familien :)

  SvarSlet

Jeg skal sælge mit smukke hjem

Det er med sorg i sjælen at jeg skal sælge min lejlighed i Søborg/Buddinge! Jeg har boet her siden starten af 2013, da jeg var en...