UnikPris.dk

onsdag den 8. juni 2011

Godmorgen Sofie, Cafe Latte tak!

Jeg vågnede op med tunge øjne og eftersom at dagen står på eksamens opgave er der kun en ting der virkelig hjælper. En cafe latte med stærk kaffe.
Her ses den skønne kaffe!!
Den bedste cafe latte laves på en sort nespresso kapsel, styrke 10 med ca. 250 gr. Mælk.
Og værsgo! Så ser dagen lidt mindre håbløs ud ;)

Juhu, jeg skal snart bage!
Min kæreste har været nødt til at bede om før fri i morgen. Det kunne kun lade sig gøre, hvis han medbragte en kage på tirsdag. Lige for tiden forsøger jeg at bage så lidt som muligt, da jeg gerne vil smide et par kg inden sommerferien i Juli.
Jeg savner sådan at bage, så jeg ser frem til at komme i gang med bagudstyret!
Dog er jeg meget i tvivl om hvad det skal være for en kage, eller om det skal være muffins eller måske cup cakes.
Jeg har efterhånden fundet en masse gode opskrifter rundt omkring i blogland, men jeg vil alligevel kigge mig lidt omkring.
Har du noget lækkert bageværk på din blog? Smid endelig et link, og så vil jeg straks se på det :)
Husk dog på at jeg stadig er forholdsvis nybegynder i bageverdenen, så det må ikke være for svært men jeg tager gerne imod en udfordring.

.. Sofie

4 kommentarer:

 1. Jeg anbefaler "Gunvor-kagen": http://newyorkerbyheart.blogspot.com/2009/05/gasgrillet-kylling-og-den-fantastiske.html eller en jordbærtærte: http://newyorkerbyheart.blogspot.com/2006/06/super-lkker-jordbrtrte.html

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Mange tak Birthe :) dejligt med noget inspiration!! Jeg vil straks se nærmere på dem begge.

  SvarSlet
 3. Er helt enig i den med kaffen ;) Koffein skal der til i denne eksamens tid... Ps. tak for en lækker og dejlig nem opskrift på "nemme boller". Jeg baksede dem sammen i går aftes, og bagte dem her til morgen - du har ret, super nemme og super duper lækre :)

  SvarSlet
 4. Jeg er glad for at du kunne bruge opskriften :)
  Som du måske har bemærket bager jeg dem rigtig ofte. Kæresten og veninder elsker dem. Og det gør jeg selvfølgelig også selv ;)

  SvarSlet

Top 10 over drømme destinationer

At rejse er at leve ... Vi drømmer ikke om at rejse, vi rejser! Dem der har læst med på min blog igennem årene, ved nok allerede at jeg re...