mandag den 18. juli 2011

Pandekager i to afskygninger

Åh ja! Hvem elsker ikke bare pandekager?
De smager dejligt, de er nemme at lave og man kan selv vælge mellem, alt muligt lækkert at fylde i dem. Nutella, sukker, syltetøj, sirup, frugt, is, chokoladesovs, mandelflager osv.
Her er så mit bud på to slags pandekager (som jeg i øvrigt har blogget om før)

De sunde bananpandekager

De traditionelle pandekager

Bananpandekager 2 stk:
Mos en banan i en lille skål. Tilføj 2 æg, rør rundt og tilsæt 1 tsk vaniljesukker.
Sæt det eventuelt i køleskabet 30 min. Og varm dem på panden med lidt smør eller minarine.
De kan være meget svære at vende, men ha' tålmodighed eller gode redskaber ;)

Traditionelle pandekager 5 stk:
Tag 64 gr. Mel, en lille smule salt, 0,5 tsk sukker, 1 stor tsk vaniljesukker, et lille æg, 125 gr. Mælk, og 0,5 spsk olie. Bland det i sammen i nævnt rækkefølge.
Lad det stå 30 min. I køleskabet, og put så små klatter af dejen på en pande, med en tsk smør.

En lyn hurtig gang aftensmad
Fredag krævede hurtige løsninger, og derfor blev det til:
Kyllingfilet i ris, med kogte grønne ærter og en pulver champignon sovs. Ikke ringe, men heller ikke spor fantastisk!

Madplaner for ugen:
Mandag: Grill mad; spare ribs, kyllingfilet, pommes frittes, kogte ærter og brun sovs.
Tirsdag: Pastasalat med tun og æg.
Onsdag: Lasagne.
Torsdag: Rester.
Fredag: Spiser ude.
Lørdag: Pandekager med oksekød og grønt.
Søndag: Mexicanske kyllingpandekager.

.. Sofie

2 kommentarer:

  1. Lækkert - især bananpandekager(:

    /Kit

    SvarSlet
  2. Ja, de smager rigtig dejligt :)
    Jeg laver dem ofte når den søde tand melder sig.

    SvarSlet

Avocado med rejesalat, mums

Avocado med rejesalat.. Du skal bruge: 1 a vocado 2 håndfulde  r ejer 2 tsk m ayonnaise 2 tsk c reme fraiche 1 pift c i...