tirsdag den 9. august 2011

En hel dags kost + lidt ekstra

Dagen startede med en god omgang morgenmad.
Cheasy vanilje, cheasy skovbær og isis cornflakes:
Jeg kan godt lide den lille detalje, med at det hvide yoghurt ligger yderst på billedet.

Frokost: Rugbrød smurt med philadelphia, laks og æg.

Mellemmåltid: Yoghurt med friske blåbær.


Aftensmad: Kylling med kylling, champignon, flødesovs og pasta.

Kylling brunes i en gryde med hvidløg, og vendes i 2 spsk barbecue sovs.
Pasta koges efter anvisning i en anden gryde.
Champignon ristes på en anden pande, og tilsættes i gryden (hæld vandet fra).
Cremefine/eller fløde tilføjes sammen med 2 spsk ketchup.
150 gr. Fromage fraiche tilsættes og retten krydres med salt, peber og oregano.
Pasta vandet hældes fra, og pastaen blandes op i gryden.
Pynt evt. Med persille.

I lørdags fejrede vi min storebrors fødselsdag. Jeg havde påtaget mig en opgave - At have 20 pandekager med. Se opskriften her:
MUMS!

.. Sofie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Avocado med rejesalat, mums

Avocado med rejesalat.. Du skal bruge: 1 a vocado 2 håndfulde  r ejer 2 tsk m ayonnaise 2 tsk c reme fraiche 1 pift c i...