UnikPris.dk

torsdag den 4. august 2011

TEST! Chokolade- og pistacie kage

Jeg modtog for et stykke tid siden, en pakke med produkter fra ISIS til at teste. Dette fordi de kunne se at jeg i forvejen brugte det i forskellige forbindelser. Blandt andet deres marmelade, is osv.
Jeg var derfor rigtig begejstret over at modtage deres chokolade kage, og pistacie kage. Jeg har nemlig smagt rigtig mange af isis's produkter, men aldrig disse to.

Jeg var dog noget skeptisk, da opskriften er SÅ simpel. Pulveret fra pakken, vand og olie.. Der er jo intet som rigtig hjemmebag, eller er der? ;)


Her ses kagerne efter ovnen:


De ser jo ærlig talt noget kedelige ud. Jeg kiggede skuffet på dem begge, og tænkte ØV! Livet på slankekur er da bare død sygt!!
Lige ind til jeg smagte mine første bider. Kagen er blød og lækker, smager syndigt og den får også stor kredit for at være så nem at lave! Det eneste minus er at de smulrer lidt.

Jeg er vild positivt overrasket, og jeg er ikke i tvivl om at jeg kommer til at købe flere af disse kager. Dog er rigtig hjemmebag at foretrække for det meste ;) - Men det kan være svært at bage kager selv, med så få kalorier.

.. Sofie

3 kommentarer:

 1. Hej

  Det var rigtig spændende at læse om din test. Og sjovt sådan at blive kontaktet af et firma. :-)

  - Ungersvenden

  SvarSlet
 2. Jeg er glad for at du fandt det spændende :)
  Ja, jeg blev også meget overrasket. Det er rigtig fedt at få lov til at teste produkter :)

  SvarSlet
 3. Jeg har smagt pistaciekagen, og mener ikke jeg var så begejstret for den - jeg menes at huske den er smule syntetisk i smagen :) Men chokoladekagen lyder da til at den skal prøves! Selvom jeg foretrækker hjemmebag, er det også lækkert med noget man kan spise med lidt mere god kalorie-samvittighed:)

  SvarSlet

Cremet pasta med mørbrad ala Filo

Pasta med cremefine, mornay sovs, ærter, champignon, mørbrad, løg og hvidløg Det her er en af mine absolut favoritter, da jeg jo er et va...