UnikPris.dk

fredag den 29. april 2011

Fedtprocent, muskler og sundhed

Hmm!! Først og fremmest en praktisk besked. Min elskede computer døde for snart 2 uger siden. Derfor har jeg været nødt til at låne min kærestes oftest muligt. Derfor er bloggen lidt stille for tiden.. Det beklager jeg og håber at i holder ud :)
I må ikke opgive mig! Jeg har netop bestilt ny computer, som forventes i løbet af næste uge.
Jeg lover at der derefter vil komme langt flere indlæg :)

Nå! I dag var jeg til undervisning på hospitalet. Undervisningen handlede om sundhed.
Først fik jeg målt min huds sensibilitet. Jeg har en meget sart hud åbenbart, og en dag som idag kan jeg tåle at sidde i solen i 15 min. FEDT? Nej! - Også lige mig. Jeg elsker at tage sol, og har gjort det meget. Jeg tager det ret alvorligt, da jeg bestemt ikke vil have hudkræft.
Derefter var der forelæsninger fra forskellige læger, diætister, forskere osv..
Det handlede om alt fra kalorie indtag til diæter, proteinbehov, fødevareallergi, overvægts påvirkning af helbredet.
Lidt ny viden for mit vedkommende, men ikke særlig meget.

Så fik jeg målt fedtprocent, muskelmasse, vand i kroppen, muskler i arme, ben, fedt ved de indre organer osv.
Jeg havde en fantastisk fedtprocent i den lave ende af skalaen, ingen fedt ved indre organer, BMI inden for normalen (også i den gode ende). Fine muskler, god væskebalance.
Jeg er helt høj! Føler mig sund og frisk!
Sjovt nok havde jeg flere muskler i venstre arm end højre, og det er på trods af at jeg er højre håndet :)

Maskinen det blev målt på var meget avanceret, og bruges på hospitalet til diabetes patienter og mennesker med ekstrem overvægt. Derfor er jeg meget sikker på at den virker.. Der er jo mange rygter om at disse maskiner ikke er til at stole på, men jeg tror nu på denne her ;)

Weekenden byder på lidt af hvert. Idag stod den på cafe med lækker frokost, shopping og is med en af mine veninder. I aften skal mig og min kæreste hygge hjemme med film.
Lørdag skal jeg en tur i fitness, måske et smut i Lyngby storcenter og derudover restaurant med 3 retters menu sammen med Mikkel.
Søndag skal der laves lektier, gøres rent og skrives tale til min mor sammen med min storebror.
Alt i alt en afslappet weekend i selskab med min kæreste. Vi trænger til at få kærestet igennem, og kigget hinanden dybt i øjnene ;) Hihi.

God weekend alle sammen!
Jeg håber at jeg snart kan give lyd fra mig igen.

.. Sofie

1 kommentar:

  1. øj, jeg er lidt nysgerrig efter at få lavet sådan en omgang målinger. Ved du noget om, hvor man kan blive målt seriøst?

    :) Carla

    SvarSlet

Top 10 over drømme destinationer

At rejse er at leve ... Vi drømmer ikke om at rejse, vi rejser! Dem der har læst med på min blog igennem årene, ved nok allerede at jeg re...