torsdag den 5. december 2013

D.5 December: Storm/julehygge med kylling i karry

Storm og julehygge med dejlig kylling i karry fyldt med grøntsager.
D.5 december: Filosliv julekalender


Sikke et vejr. Jeg er virkelig glad for at jeg har ferie i dag, for sidste gang der var storm var jeg på arbejde i mellemvagt. Derfor havde jeg fri kl.20, altså midt i kaoset hvor der ikke gik busser, og taxaerne var meget optagede.
Derfor besluttede jeg mig for at udnytte dagen i dag til det aller fuldeste.
Jeg har været til frisøren og få farvet hår og er blevet klippet. Bagefter handlede jeg en masse ind, og tog en kæmpe opvask herhjemme.
Så gik jeg i gang med en god portion simrer mad, resultatet ses her.



Du skal bruge:
- En halv bakke champignon
- 2-3 store kyllingfilet (skæres i mindre mundrette stykker)
- 1 rød peberfrugt (hakkes i små stykker)
- 1 stort løg (hakkes)
- 2-3 fed hvidløg (hakkes eller kommes i hvidløgspresser)
- Ris
- 1 dåse kokosmælk (jeg brugte light)
- 1 lille dåse ananas i skiver (skær dem i mindre stykker og brug saften også)
- Karry
- Salt og peber

Fremgangsmåde:
Steg kyllingen sammen med karry. Steges til kyllingen er brun.
Kom champignon og løg i, og svits det hele.
Tilsæt ananas med saften fra dåsen, og kom så kokosmælken i.
Rør godt rundt og tilføj hvidløg og peberfrugt.
Smag til med salt og peber. Der kan altid tilføjes ekstra karry hvis behov.
Kog risene efter pakkens anvisning.

God stormdag og glædelig 5. december.
Pas nu godt på jer selv.

.. Sofie

2 kommentarer:

  1. Aj, hvor ser det hyggeligt ud! Vi skulle have pyntet ordentligt op i dag, men så kom vi til at se 12 afsnit af Andersens Julehemmelighed, og nu venter en kedelig opvask.

    SvarSlet
  2. Øv med opvask men juhu for Andersens julehemmelighed. Jeg elsker den julekalender :-)

    SvarSlet

Avocado med rejesalat, mums

Avocado med rejesalat.. Du skal bruge: 1 a vocado 2 håndfulde  r ejer 2 tsk m ayonnaise 2 tsk c reme fraiche 1 pift c i...