UnikPris.dk

fredag den 6. december 2013

D.6 december: Fyldte jule chokolader med nougat, karamel og kaffesirup

Jule chokolader med fyld af nougat, karamel og kaffesirup

D.6 december: Filosliv julekalender


Jeg benyttede stormvejret/natten til at lave fyldte chokolader. Derfor vil jeg også gerne undskylde den ringe kvalitet af billederne. De er taget kl.01.30 i nat :-)

Du skal bruge:
- Chokolade form
- Pensler
- Vandbad
- Chokolade (jeg brugte odense knapper)
- Nougat
- Karamel
- Brug fantasien :-)



Fremgangsmåde:
Smelt chokoladeknapperne over et vandbad.
Pensl chokoladen i et tyndt lag på formen og stil den herefter på køl i 10 minutter, eller til chokoladen er helt tør. Kom så et nyt lag chokolade på, og stil på køl igen. Dette gentages 3-5 gange afhængig af formen.
Kom fyldet ned i hullerne og brug så en ske til at fylde bagsiden på med flydende chokolade.
Stil på køl i 20-30 minutter og vend så formene på "ryggen" og pres chokoladerne ned på spisebordet.


Glædelig 6. december.

.. Sofie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Morgenmads muffin med banan og granola uden sukker

Dette indlæg er sponsoreret! Den perfekte start på dagen, til madpakken, aften snacken, mellemmåltid eller den sunde søde tand. Jeg har ...