UnikPris.dk

fredag den 6. december 2013

D.6 december: Fyldte jule chokolader med nougat, karamel og kaffesirup

Jule chokolader med fyld af nougat, karamel og kaffesirup

D.6 december: Filosliv julekalender


Jeg benyttede stormvejret/natten til at lave fyldte chokolader. Derfor vil jeg også gerne undskylde den ringe kvalitet af billederne. De er taget kl.01.30 i nat :-)

Du skal bruge:
- Chokolade form
- Pensler
- Vandbad
- Chokolade (jeg brugte odense knapper)
- Nougat
- Karamel
- Brug fantasien :-)



Fremgangsmåde:
Smelt chokoladeknapperne over et vandbad.
Pensl chokoladen i et tyndt lag på formen og stil den herefter på køl i 10 minutter, eller til chokoladen er helt tør. Kom så et nyt lag chokolade på, og stil på køl igen. Dette gentages 3-5 gange afhængig af formen.
Kom fyldet ned i hullerne og brug så en ske til at fylde bagsiden på med flydende chokolade.
Stil på køl i 20-30 minutter og vend så formene på "ryggen" og pres chokoladerne ned på spisebordet.


Glædelig 6. december.

.. Sofie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Den absolut bedste vin fra Californien

Jeg er ikke ekspert i vin, men jeg elsker at drikke det alligevel. Nu har jeg fundet min absolut favorit vin. Jeg kender endda "ikke vi...