torsdag den 9. februar 2012

Pasta al'a mexicano

Pasta med oksekød og smagen af det fantastiske land Mexico :)


Denne ret er efterhånden en klassiker herhjemme, og både mig og Mikkel er vilde med den. Min inspiration til retten stammer endnu en gang fra den dygtige Louise. Hvis du nogensinde mangler ideer til aftensmaden, så er Louises madblog uden tvivl et besøg værd. Det skal dog siges at jeg har ændret i målene og tilføjet lidt. Her kommer min udgave:

Du skal bruge:
- Pastaskruer 200-300 gr.
- 400 gr. Oksekød
- En mornaysovs
- En dåse salsa
- En dåse hakkede tomater
- En dåse majs
- En stor dåse tomatpure
- 2-3 fed hvidløg
- 2 løg
- 300 gr. Tomater til pynt
- 3-4 gulerødder
- 80 gr. Fromage fraiche eller creme fraiche
- 3 dl mælk
- 2 tsk. Chilisovs fra Heinz
- Salt, peber, basilikum og oregano

Fremgangsmåde:
Kog pastaen.
Hak løg og hvidløg, og kom dem i en gryde, evt. med lidt olie.
Når løgene er brunede kommes kødet op i gryden og brunes.
Fjern skralden fra gulerødderne og skær dem i skiver. Tilsæt så gulerødder og majs med kødsovsen.
Derefter tomatpure, salsa, hakkede tomater, fromage fraiche/creme fraiche, chilisovs og mælk.
Smag til med salt, peber og krydderier.

Hæld vandet fra pastaen og bland den sammen med kødsoven. Kom det hele op i et ildfast fad, og hæld mornay sovsen ud over, så toppen er dækket.


Tomaterne skæres i mindre stykker og ligges ovenpå (kan undlades).



Giv retten 30 min. ved 200 C. Varmluftovn.


.. Sofie

4 kommentarer:

  1. Det kunne være jeg lige skulle prøve din version også :-)

    SvarSlet
  2. hej lavet din ret i går og det blev et super hit :)

    SvarSlet
  3. hvor mange er den her potion til :D?

    SvarSlet

Avocado med rejesalat, mums

Avocado med rejesalat.. Du skal bruge: 1 a vocado 2 håndfulde  r ejer 2 tsk m ayonnaise 2 tsk c reme fraiche 1 pift c i...