tirsdag den 7. februar 2012

Rejer i hvidvin og stærk tomatsovs

Da jeg var på besøg hos en veninde for lidt tid siden, serverede hun en frokost bestående af ristet toastbrød med rejer stegt i hvidvin, chili og tomatsovs.


Det er noget af det lækreste jeg har smagt i hele mit liv. Måske ser det ikke ud af så meget på billedet, men det var en fryd for smagsløgene.

Desværre er opskriften på slum, og lavet af min venindes far som beklageligt måtte fortælle at han ikke kender til mængder i retten. Han laver den ofte, men smager og dufter sig frem undervejs.

Jeg kan yderligere se at der er løg i og forskellige krydderier (chili, evt. basilikum?)
Kender du en opskrift der minder om det jeg har beskrevet? Så vil jeg give næsten alt for en opskrift :)

God tirsdag aften!

.. Sofie

1 kommentar:

  1. Nu er det jo svært at sige, når man ikke selv har smagt det, men jeg er ret sikker på, at du skal bruge nogle flåede eller hakkede tomater, chili, basilikum, salt og feber, løg og måske hvidløg? Hvis jeg var dig ville jeg tage udgangspunkt i de ingredienser, jeg lige har skrevet, og så ellers smage dig frem. Du kan jo evt. spørge din veninde, hvilke ingredienser hun har brugt, og så igen smage dig frem. Et godt råd er dog at købe en rigtig god hvidvin - det plejer at give en god smagsoplevelse.

    SvarSlet

Jeg skal sælge mit smukke hjem

Det er med sorg i sjælen at jeg skal sælge min lejlighed i Søborg/Buddinge! Jeg har boet her siden starten af 2013, da jeg var en...