onsdag den 15. februar 2012

Valentins middag for to

Igår besluttede jeg mig for at lave Mikkels favorit aftensmad. Røde bøffer med kartofler, bearnaise og tomatsalat med feta.
Bøfferne blev købt i Netto og bearnaisen var et brev fra knorr. Jeg valgte den nemme løsning, trods at jeg snart vil forsøge at lave en hjemmelavet bearnaise sauce.

Her ses de dejlige bøffer på panden.

Tomatsalaten var den klassiske udgave og bestod af tomat, løg og feta.

Fik i også valentins middag??

I aften står menuen på en pastaret med laks, dild og cremefine som min søster har introduceret mig for. Den er nem og så smager den dejligt. Sundhedsværdien er også ganske udemærket.

Igår søgte jeg 5 jobs, i dag har jeg søgt et til.. Nu er der simpelthen ikke flere stillinger jeg kan se mig selv i. Jeg håber at der snart kommer nogle nye, da jeg er desperat efter at komme i arbejde. Jeg er ked af at gå hjemme, og dagene er ens og triste. Jeg blev sygeplejerske for at bidrage, ikke for at gå hjemme. Jeg er ung, frisk og har masser gå-på mod. Forhåbentlig bliver jeg snart kaldt til en jobsamtale.
På en måned har jeg søgt 15 stillinger, og lige nu har jeg 9 "ude", som ikke er løbet over sidste frist datoen. Kryds fingrer for mig :)

.. Sofie

1 kommentar:

Åbent hus søndag d.3 Februar

Kære bloggere :-) Kom og se min dejlige lejlighed søndag d.3 Februar kl.15.30-16. Jeg sælger min skønne lejlighed i Buddinge. Her vil du ...