torsdag den 17. maj 2012

Mørbrad med cremet skinkefyld og persille

Svinemørbrad med persille, flødeost og kogt skinke


Hvem elsker ikke mørbrad? Jeg gør i hvert fald, og det samme gælder for Mikkel. Denne her ret er en af de bedre.

Du skal bruge:
100 gr. kogt skinke
1 bundt persille
1 fed hakket hvidløg
100 gr. flødeost eller naturel ost
salt og peber

Fremgangsmåde:
Skær et snit i mørbraden. Krydder kødet med salt og peber.
Hak skinken, persillen, og hvidløget. Rør det hele sammen.
Fordel fyldet i mørbraden og luk evt. mørbraden med kødsnor eller nåle (kan undlades).

Kom mørbraden i ovnen ca. 25 min ved 200 C. Hold øje med den, da tiden variere afhængig af størrelse på mørbraden.

Serveres med salat og kartofler.

God kristihimmelfarts dag! Håber ikke at det bliver vores sidste som fridag. Det tyder på at denne helligdag står på listen over "helligdage vi sagtens kan undvære".
Jeg vil dog hellere undvære 2 helligdage, end at ændre på de betalte frokostpauser på offentlige arbejdspladser.

.. Sofie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Avocado med rejesalat, mums

Avocado med rejesalat.. Du skal bruge: 1 a vocado 2 håndfulde  r ejer 2 tsk m ayonnaise 2 tsk c reme fraiche 1 pift c i...