UnikPris.dk

tirsdag den 24. januar 2012

Aftensmad fyldt med det sunde/umættede fedt!

Laks, avocado og flutes :)
Jeg er jo netop blevet uddannet sygeplejerske, hvilket betyder at jeg er blevet undervist i det sunde og usunde fedt (mættede vs umættede). Det mættede er fy fy, og det umættede er fantastisk!


Til dem der ikke ved så meget om emnet, så er mættet fedt f.eks. fra kød og fed ost. Det umættede kan f.eks. Findes i avocado og fed fisk.
Derfor denne overskrift! Menuen hed nemlig avocado, laks og hjemmebagt flutes. Se opskrifterne HER! og HER.


I øvrigt kan jeg fortælle at min bachelor eksamen gik godt, og at jeg nu kan kalde mig en nyuddannet sygeplejerske. Endda med et 12 tal til den sidste eksamen.
Det var en fantastisk dag hvor min mor, bror, kæreste, far, mormor og veninde stod og ventede på mig, mens jeg var til eksamen. Der blev drukket godt med champagne, mens jeg stadig prøve at falde til ro. Jeg har aldrig nogensinde været så nervøs før, i hele mit liv!
Bagefter tog mig, min veninde, kæreste og hendes kæreste på restaurant, drak en masse vin og tre af os tog videre til Lyngby. Her mødtes vi med min bachelor partner, hjemme hos hende og kæresten og drak endnu mere. Det var en skøn afslutning på en hård opgaveskrivning og eksamen.

.. Sofie

2 kommentarer:

  1. STORT tillykke med det flotte 12 tal og din uddannelse :)

    Du er for sej!

    SvarSlet

Top 10 over drømme destinationer

At rejse er at leve ... Vi drømmer ikke om at rejse, vi rejser! Dem der har læst med på min blog igennem årene, ved nok allerede at jeg re...