søndag den 4. marts 2012

Lækker chokoladekage med sprød kokos

Fredagskage med chokolade, kokos og små hjerter




I fredags havde Mikkel sidste dag hos den virksomhed han har været konsulent på de seneste måneder.  Han ringedede derfor hjem torsdag og spurgte om jeg ville bage en kage til kollegaerne.

Jeg startede med at gå på kagejagt i blogland, og jeg fandt flere spændende opskrifter. Jeg udvalgte en, fulgte den til punkt og prikke men måtte smide den i skraldespanden kl.20, da den var fuldstændig umulig.
Derfor blev det en haste sag, og jeg måtte ty til en af min mors gode gamle opskrifter. Dejen er fra "den der du ved nok kage". Tryk på navnet for at komme til opskriften, og lav kun den halve portion hvis du ønsker en kage på samme størrelse som min.



Topping:
80 gr. kokosmel
90 gr. letta/smør
2 spsk rigtig kakao
145 gr. rørsukker

Jeg kom det hele i en gryde og smeltede det. Jeg lod det køle af og kom det derefter på den også afkølede kage.
Pyntet med chokoladehjerter fra dr. Oetker.

Kagen var et kæmpe hit :)!!

Jeg fik i øvrigt job i fredags. Jeg arbejder nu på gastroenheden, kirurgisk afdeling og har "start" i morgen. Det er simpelthen så fantastisk.

.. Sofie

3 kommentarer:

  1. Stort tillykke med jobbet :)

    Og lækker kage, den er bare god ud!

    SvarSlet
  2. Mange tak :)
    Den smagte også rigtig godt. Mikkel tog resterne med hjem fra arbejde, så vi fik rigtig guffet kage i går.

    SvarSlet
  3. Tak for opskriften, den skal jeg lave i aften ;-) Og datteren glæder sig allerede.

    SvarSlet

Avocado med rejesalat, mums

Avocado med rejesalat.. Du skal bruge: 1 a vocado 2 håndfulde  r ejer 2 tsk m ayonnaise 2 tsk c reme fraiche 1 pift c i...