Skinkesnitzler og pasta med persillepesto
Denne opskrift stammer fra Gyldendals lille kogebog. Jeg har ændret i målene for at gøre den mere kalorievenlig, og yderligere udeladt en ingrediens. Fremgangsmåden er også betydeligt ændret.
Du skal til 2 personer bruge:
2 Snitzler
1 Bundt persille
Spagetti
2 spsk Olie
30 gr. Pinjekerner
2 spsk citronsaft
1 fed hvidløg
75 gr. feta
2 spsk. vand
Salt og peber
Sæt spagettien til at koge efter pakkens anvisning.
Hak eller pres hvidløget ned i en blender og tilføj feta, olie, citron, persille, pinjekerner og blend det.
Brun kødet med salt og peber til det er gennemstegt. Pas endelig på med at give kødet for lang tid, da det meget hurtigt bliver tørt.
Tag kødet af panden og smør det med pesto. Hæld vandet fra spagettien og tilføj resten af persillepestoen. Vend det godt rundt.
MUMS siger jeg bare.
.. Sofie
Det her er en blog om mit liv, og alt hvad der rør sig i det. Dog med særligt fokus på mad, som indebærer alt fra hjemmebag til aftensmad til morgenmad.. Tja, faktisk alt der kan spises ;)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Avocado med rejesalat, mums
Avocado med rejesalat.. Du skal bruge: 1 a vocado 2 håndfulde r ejer 2 tsk m ayonnaise 2 tsk c reme fraiche 1 pift c i...
-
Skinkesnitzler i paprikafad med cremefine, løg, karry ketchup og champignon. Serveres med ris Her ses retten efter en tur i ovnen. ...
-
I december sidste år lavede jeg min egen lille blog julekalender. Den omhandlede julens mad, kager, småkager, konfekt og alt muligt andet. ...
-
Avocado med hvidløg, rejer, hjemmelavet dressing og hjemmebagt flutes Denne her ret er en af mine livretter. Min mor har ofte serveret den...
-
Tapas bestående af dadler med bacon, oksekødsboller i tomatsauce, ovn kartofler i paprika og timian, hjemmerørt chilimayonnaise, hjemmebagt ...
-
Jeg må endnu en gang dele denne fantastiske opskrift med jer. Jeg har skrevet opskriften i et af mine aller første indlæg her på bloggen, do...
Mums det ser rigtig godt ud! :)
SvarSletTak, det var også rigtig lækkert :)
SvarSletJeg elsker pesto, og hjemmelavet er bare endnu bedre.