søndag den 18. marts 2012

Skinkesnitzler og pasta med persillepesto

Skinkesnitzler og pasta med persillepesto




Denne opskrift stammer fra Gyldendals lille kogebog. Jeg har ændret i målene for at gøre den mere kalorievenlig, og yderligere udeladt en ingrediens. Fremgangsmåden er også betydeligt ændret.

Du skal til 2 personer bruge:
2 Snitzler
1 Bundt persille
Spagetti
2 spsk Olie
30 gr. Pinjekerner
2 spsk citronsaft
1 fed hvidløg
75 gr. feta
2 spsk. vand
Salt og peber

Sæt spagettien til at koge efter pakkens anvisning.
Hak eller pres hvidløget ned i en blender og tilføj feta, olie, citron, persille, pinjekerner og blend det.
Brun kødet med salt og peber til det er gennemstegt. Pas endelig på med at give kødet for lang tid, da det meget hurtigt bliver tørt.
Tag kødet af panden og smør det med pesto. Hæld vandet fra spagettien og tilføj resten af persillepestoen. Vend det godt rundt.

MUMS siger jeg bare.

.. Sofie

2 kommentarer:

  1. Mums det ser rigtig godt ud! :)

    SvarSlet
  2. Tak, det var også rigtig lækkert :)
    Jeg elsker pesto, og hjemmelavet er bare endnu bedre.

    SvarSlet

Populære indlæg

Sidevisninger i alt