lørdag den 29. marts 2014

Lagkage med hindbær og chokolade mousse overtrukket med marcipan

Hindbær og chokolade mousse i den lækreste lagkage overtrukket med marcipan og pyntet med chokoladestjerner



Du skal bruge - til 2 lagkager:
Frosne hindbær - 1 pose
1 liter piskefløde
Sukker - 3-4 skefulde
Makroner - to håndfulde
Alkohol (f.eks. whiskey, et lille skvat)
Marcipan overtræk
En nutella
Lagkage bunde
Evt. pynt

Kom de frosne hindbær i en gryde (med væsken).
Varm det op og tilføj sukker.
Pisk en halv liter fløde til flødeskum.
Tag gryden af og bland sammen med flødeskum. Tilføj knuste makroner og eventuelt alkohol.
Smag til.
Bland nutella med den anden halve liter fløde, også som flødeskum.
Opbyg nu lagkagerne som normalt med de to forskellige lag og overtræk med marcipan samt pynt kagen hvis du ønsker.

Denne kage kan uden tvivl anbefales :-)

God lørdag alle sammen.

.. Sofie

1 kommentar:

  1. Årh, den ser bare god ud! Nu sidder jeg her og craver lagkage i store baner :)

    SvarSlet

De bedste sommer smoothies

Smoothies med forskellig frugt blendet med isterninger og frosne jordbær Denne smoothies består af 5 store isterninger, 5 frosne jordbæ...