torsdag den 5. september 2013

Broccoli skinke muffins

Sunde broccoli og skinke muffins med æg, mælk og speltmel



Jeg fik inspirationen til opskriften hos atlast. Jeg skyndte mig i fakta for at handle, men måtte erfarer at de manglede skinkestrimler.
Derfor rundede jeg lige kvickly også.
Retten kræver få ingredienser, er sund, perfekt til frokost og der er få kalorier i. Win, win! De kan også serveres som forret eller som aftensmad.
Der er ændret en lille bitte smule i målene på opskriften.

Du skal bruge: (til 7 styks)
- 20 gr. mælk
- 120 gr. små buketter broccoli
- 25 gr. speltmel
- 4 æggehvider
- 1 æg
- 120 gr. skinkestrimler
- Salt og peber



Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienserne sammen. Tilføj broccoli og skinke til sidst. Krydder med en lille smule salt og peber.
Kom blandingen op i muffinsforme. Pres dem lidt sammen med en gaffel.
Giv dem 20-25 min. i en forvarmet ovn på 180 C.

De er bare så gode og blev fortæret med god samvittighed.
De smager også godt kolde og er derfor oplagt til madpakken.

I nat skal jeg i vagt igen og så har jeg "sove dag" fredag. Lørdag skal jeg så i dagvagt 7-15. Søndag skal jeg op kl.03.45, da jeg bliver hentet kl.04.15. Turen går til lufthavnen og herfra til en uges ferie i Tyrkiet. Jeg glæder mig bare så meget :-)

.. Sofie

3 kommentarer:

  1. Hej.
    Virkelig skøn opskrift. De er jo perfekte til at have med til frokost. Jeg fulgte opskriften, men supplerede dog med champignoner og en smule paprika. Det smagte også rigtig skønt, så det kan anbefales.
    Mvh. Malene

    SvarSlet
  2. Hej Malene.
    Det vil jeg prøve næste gang. Tak for tippet :-)

    SvarSlet
  3. Yum, de er så lækre lige at putte i madpakken - jeg laver dem også tit.

    - Anne

    SvarSlet

Avocado med rejesalat, mums

Avocado med rejesalat.. Du skal bruge: 1 a vocado 2 håndfulde  r ejer 2 tsk m ayonnaise 2 tsk c reme fraiche 1 pift c i...