UnikPris.dk

onsdag den 15. februar 2017

Boller i karry med BLOMKÅLSRIS

Boller i karry med blomkålsris

Det er jo blevet yderst moderne med squash spagetti, bønnefritter og blomkålsris. Derfor måtte det jo prøves en eller anden dag. Det skete så langt om længe og selvom jeg er tilfreds og vild med sundhedsværdien, så er og bliver rigtige ris nu bedre.
Skulle du få lyst til at afprøve det er opskriften heldigvis ganske simpel.


Du tager et blomkålshoved, fjerner bladende og river blomkålen groft med et rivejern.
Du tilsætter kogende vand samt krydderier og lader det stå i nogle minutter.
Smag til - husk salt.
Si blomkålen og server den til diverse gryderetter.


Velbekommen og god aften.

.. Filo

1 kommentar:

  1. Det ser lækkert ud - tror snart vi skal have en omgang boller i karry, det er en god klassiker :-)

    SvarSlet

Den absolut bedste vin fra Californien

Jeg er ikke ekspert i vin, men jeg elsker at drikke det alligevel. Nu har jeg fundet min absolut favorit vin. Jeg kender endda "ikke vi...