UnikPris.dk

tirsdag den 21. februar 2017

Mørbrad i cremet ostehvidløgs sauce med pommes og cheddar dyppelse

Svinemørbrad i en sund men lækker udgave fyldt med grønt, flødeost, milda og serveret med pommes og lækker oste dyppelse

Forleden dag havde jeg lyst til at trylle lidt i køkkenet. Jeg har jo en masse skønne fridage, og dem bruger jeg gerne på hjemmelavet mad. Jeg arbejder jo ofte i aftenvagt, og der må jeg indrømme at madpakken tit består af rugbrød, købe salat eller færdigretter.


Du skal bruge:
- 2 løg
- 1 bakke champignon
- 100 gram philadelphia hvidløgs smøreost
- 1 milda
- 1 svinemørbrad
- 1 peberfrugt
- 1 tsk letta (smør eller olie)
- salt og peber efter smag og behag
Valgfrit tilbehør. Mit bestod af pommes fritter og cheddar oste dyppelse (købt i netto).

Fremgangsmåde:
Skær kødet i bøffer, løg i små tern og champignonen i skiver. Steg mørbrad i lidt smør, tilsæt løg og champignon. Brun det på panden. Tilsæt hvidløgsost samt milda og smag til med salt og peber.
Kom peberfrugten i blandingen og rør godt rundt.
Find et ildfastfad og giv mørbrad anretningen 25-30 minutter i ovnen ved 175 c.


Nu er der kun 1 uge og 2 dage til afrejse mod Asien, det er mega spændende og lidt angstprovokerende. Det bliver en oplevelse for livet. Uden tvivl :-)

.. Filo

2 kommentarer:

  1. Der ser lækkert ud!

    Og god rejse, lyder spændende :-)

    SvarSlet
  2. Mange tak til begge dele ;-)

    SvarSlet

Top 10 over drømme destinationer

At rejse er at leve ... Vi drømmer ikke om at rejse, vi rejser! Dem der har læst med på min blog igennem årene, ved nok allerede at jeg re...