tirsdag den 5. juni 2012

Oksekød med kartoffelmos i fad

Hakket oksekød med champignon, paprika, tomatketchup, løg, tomatpure og mælk


MUMS! 4 Bogstaver, 1 ord der siger alt om denne skønne ret.
Den er sund, forholdsvis billig, nem og så smager den også godt.

Du skal bruge:
- 250 gr. Champignon
- 1 dl Ketchup
- 600 gr. Kartofler
- 1 Løg, hakket
- 1-2 dl Mælk
- 450 gr. Oksekød, hakket
- 1 Tomatpure, stor dåse
- Paprika, Salt, Peber

Fremgangsmåde:
Kog kartoflerne.
Tænd ovnen på 175 C varmluftovn.
Kom hakket oksekød, løg og champignon i en gryde og brun det.
Tilføj ketchup, tomatpure og krydderier. Varm det hele godt op og bland det sammen.
Kom retten i et ildfast fad.



Lav nu kartoffelmosen ved at mose kartoflerne med en el-pisker og kom så mælken i lidt efter lidt, til konsistensen er korrekt.
Smag til med salt og peber.
Kom kartoffelmosen ovenpå oksekødsblandingen, drys evt. med paprika og kom retten i ovnen.
Giv retten ca. 15-20 min. I ovnen.


Et godt alternativ til de traditionelle retter som f.eks. lasagne, hakkebøffer, burgere og spagetti med kødsovs.

Ha' en skøn tirsdag aften.

.. Sofie

1 kommentar:

  1. Mange tak, det var lige hvad jeg ledet efter. Glæder mig til at prøve den i aften.

    SvarSlet

Avocado med rejesalat, mums

Avocado med rejesalat.. Du skal bruge: 1 a vocado 2 håndfulde  r ejer 2 tsk m ayonnaise 2 tsk c reme fraiche 1 pift c i...