lørdag den 2. februar 2019

Åbent hus søndag d.3 Februar

Kære bloggere :-)

Kom og se min dejlige lejlighed søndag d.3 Februar kl.15.30-16.
Jeg sælger min skønne lejlighed i Buddinge. Her vil du sidde for 7.125 kr brutto om måneden, (endnu billigere hvis du har en god opsparing🙂) inkl. Vand og varme.
Fantastisk beliggenhed ved Rådhusparken og med indkøbstorv ved siden af.
S-togs forbindelse 5 minutters gang og 6A, 250S og utallige andre busser lige udenfor døren. Det er både nemt og hurtigt at komme ind til byen. Privatparkering til bygningen.
Lejligheden er perfekt til et kærestepar, enlige og den er delevenlig med stort soveværelse og stor stue.
Forældrekøb tilladt, husdyr tilladt.

Se den her: 

... Filo

1 kommentar:

  1. Mit navn er Eva Hovmand Skjøtt, jeg har været gift i over 6 år, og det var forfærdeligt, fordi min mand virkelig snydt på mig og ledte efter en skilsmisse, vi brød sammen for et år siden og vi kom tilbage efter så mange behageligheder for dejlig kærlighed gaver. Jeg elsker min mand så meget, at der ikke er nogen time på dagen, hvor jeg ikke tænker på ham, han er en verden for mig, jeg værdsætter ham på samme måde. være så jeg ikke kan gøre noget for at skade ham eller få ham til at føle sig trist. Jeg stødte på en blog-blog Et vidnesbyrd kaldet "Osawe jennifer" på Internettet, hvordan han gendannede den store nedtrængte storpræstinde i medgiftens tempel, hendes eks-mand derhjemme efter 3 dage med kærlighedsformularer. Jeg har læst så mange forskellige postkommentarer om forundrede store kræfter har hjulpet mennesker over hele verden, uanset afstanden, de har bragt ex-kærlighed og hjulpet med at løse skilsmissen, og separate beretninger kom ud af kærlighed og skabte mennesker glade i forholdet. Jeg skal være 100% sikker, så jeg prøvede og sendte en kontaktmeddelelse til doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 og han svarede straks, og jeg fortalte ham min historie, og han gav mig kun 2 dage til at fortolke natten den hun var tilbage og bad om tilgivelse, hvor vidunderligt og pålideligt hans arbejde var. Hvis nogen har lignende problemer, bedes du kontakte ham på hans e-mail.

    SvarSlet

Avocado med rejesalat, mums

Avocado med rejesalat.. Du skal bruge: 1 a vocado 2 håndfulde  r ejer 2 tsk m ayonnaise 2 tsk c reme fraiche 1 pift c i...