Peberfrugt fyldt med oksekød, løg og tomatpure samt champignon med løg og hvidløgs flødeost
Her kommer en af mine favoritter. Igen er det en ret sund middag som smager dejligt og lidt syndigt.
Champignonerne er jeg helt vild med, og de kan også serveres for gæster. De er perfekte til grill aftener, forret osv.
Du skal bruge til 2 personer:
- 1 bakke champignon
- 1 philadelphia med hvidløg
- 2 løg
- 2 store peberfrugter
- 300 gr. oksekød
- 1 lille dåse tomatpure
- salt, peber og paprika
Fremgangsmåde:
Vask champignonerne grundigt. Udhul dem ved at skære stilken væk med en urtekniv.
Tag noget philadelphia med hvidløg og bland med 1 hakket løg. Blandingen fyldes i svampene.
Drys med salt og peber.
Vask og udhul peberfrugterne.
Kom oksekød og løg i en gryde og brun det. Tilføj tomatpure og smag til med krydderier.
Derefter kommes kødet op i peberfrugterne.
Det hele skal i forvarmet ovn i cirka 15 min. ved 175 C.
.. Sofie
Ingen kommentarer:
Send en kommentar