onsdag den 25. april 2012

Nattevagter

Der er lidt stille på bloggen i disse dage. Jeg har haft mange vagter på det sidste.. Faktisk har jeg stort set ikke haft fri i lidt over en uge.
I dag har jeg haft en dagvagt og nu går jeg i nattevagt. Nattevagterne fortsætter til fredag, og derfor er det svært at finde overskud til at blogge.
Jeg ser meget frem til weekenden, hvor jeg endelig har fri. Jeg har planer om en masse spændende indlæg :)
Ha' det godt så længe.

.. Sofie

fredag den 20. april 2012

Jeg føler mig heldig!!

Min blog har ligget stille hen længe nu. Mit liv har ændret sig meget siden den gang jeg startede med at blogge. Den gang var jeg under uddannelse, havde ofte tidligt fri og langt mere fritid. Dermed ikke sagt at lektierne, opgaverne og eksamenerne ikke sled på mig. Det gjorde de bestemt, men nu er jeg for alvor kommet på arbejdsmarkedet. Ikke nok med det, skete der to dødsfald inden for meget kort tid.
En kombination af dette "stjal" min lyst til at blogge, og jeg var næsten bange for at lysten aldrig ville vende tilbage igen.
En pakkepost ændrede på dette, og både madlavning- og blogge lysten kom tilbage.

Se hvor heldig jeg er !
Denne flotte pakke kom i starten af denne uge.

Indeni fandt jeg alle disse lækkerier.

2 Pakker pasta fra Pastella, Ekstra jomfru olivenolie fra Änglamark, 2 pakker økologiske tomater, Pinjekerner fra Urtekram og sidst men ikke mindst 2 pakker Parma fra Casa Modena.

Yderligere var der et pænt brev og nogle spændende opskrifter.

Jeg ser rigtig meget frem til at trylle i køkkenet igen.

.. Sofie

mandag den 9. april 2012

Når livet gør ondt!

Jeg har ikke skrevet på min blog i meget lang tid som i måske har bemærket. Jeg har masser billeder, opskrifter og andet godt klar til jer. Jeg har bare ikke kunne overskue noget som helst.
Jeg har ondt i sjælen og alt andet end familie er blevet nedprioriteret.
Der har været to dødsfald i familien og to begravelser på 12 dage. Jeg vil ikke komme nærmere ind på det, men blot oplyse det, i håb om at mine kære læsere vil forstå.
Jeg skal nok komme tilbage!

.. Sofie

Avocado med rejesalat, mums

Avocado med rejesalat.. Du skal bruge: 1 a vocado 2 håndfulde  r ejer 2 tsk m ayonnaise 2 tsk c reme fraiche 1 pift c i...